Basnicky.sk

mesicek  Zobraziť/skryť lištu autora

Najdenie Lásky

Nájdenie Lásky

Začalo ráno a slniečko mi zasvietilo cez okienko do očí a zobudilo ma svojimi lúčmi ktoré ma pohladili po tvary. Bolo to prebúdzanie milé, krásne a plné očakávaní z ďalšieho dňa. Dňa ktorý mal byť ako každý iní. Úplne normálny plný nudy, práce, ľudí ktorých som stretával stále. Ráno krásne preto lebo slniečko vytvorilo na zamrznutom okne spolu z mrázikom anjelika. Anjelika, ktorý sa na mňa usmieval a pošepol mi, že v tento deň spoznám niekoho, kto ma takého istého anjelika tiež na okne. Vtedy som si uvedomil, že to nebude bežný deň. Bude to deň, na ktorý nikdy nezabudnem a budem si ho pamätať do konca života. Na tvári sa mi rozžiaril úsmev a radosť z tejto správy, lebo anjelik na okne bol neuveriteľne krásny a zlatý. To najhlavnejšie na ňom bolo, že z neho vyžarovala Láska a dobrota. Láska, ktorá je nekonečne veľká a s dobrotou vytvárajú veľké srdiečko, ktoré ma každého rád a je to naj. ku každému s kým je.
Povedal som mu, že anjelika s tak krásnym srdiečkom si nezaslúžim. No on mi na to odpovedal:,, To isté si myslí aj človek, ktorý vidí druhého anjelika a práve preto sa dnes vaši anjelici stretnú a vznikne Láska a dobrota ktorá je tomto srdiečku!“
Moje srdiečko sa rozžiarilo a tešilo na stretnutie s iným s ktorým vytvoria malí svet pre iných, ale veľký svet pre nás. Svet radosti šťastia, úsmevu poznania a LÁSKY.
Lásky, ktorú som dlho hľadal. Niekoho kto tu bude, keď ho budem potrebovať. Niekoho, kto ma podrží, môžem sa s ním porozprávať o všetkom, drží ma za ruku a zohrieva mi srdiečko láskou a svojou prítomnosťou.
Vstal som z postieľky a vybral sa do všedného dňa robiť to čo stále. Deň ubiehal rýchlo až do chvíle, keď ma zastavil anjelik a pošepol mi: ,,Niekto Ťa hľadá a chcel by sa s tebou stretnúť!“ Pošepol som mu, nech letí za tým človekom a oznámi mu, že aj ja sa chcem stretnúť a už sa teším na to, keď spojíme naše srdiečka. Srdiečka prázdne Láskou, ktorá v nich chýba a smútkom, ktorého je zase veľa. Taktiež spojíme anjelikov ktorý nás budú strážiť celý čas a nedovolia, aby nám niekto ublížil. Budú strážiť našu lásku aby bola krásna ako hviezdy na oblohe a slniečko s mesiačikom, ktorý nám všetkým svietia na zlatučké dni a noci.
Anjelik, ktorý prišiel za mnou, mi ukázal cestu kam mám ísť za tebou. Bola to cesta plná očakávaní, radosti, šťastia ale aj trochu strachu ako to dopadne. Strachu, ktorý zovieral môj hlas a srdiečko.
Keď som Ťa zbadal s diaľky, prosil som anjelika nech Ty si Láska, s ktorou sa mám stretnúť. Vo chvíli keď si zastala na mieste nášho stretnutia mi povedal: , To je láska s ktorou sa stretneš a vaši anjelici strážny Vás budú strážiť po celý čas, ktorý strávite spolu!“
Prišiel som k Tebe a bol som ŠŤASTNÝ, že Ty si Láska, s ktorou strávim krásne chvíle života. Srdiečko sa mi rozžiarilo ešte viac ako bolo pred tým a moja radosť rástla s každou sekundou ktorú som pri Tebe strávil.
Anjelici, ktorých sme mali ráno na okne sa chytili za ruky a darovali nám veľké srdiečko, v ktorom bola LÁSKA s dobrotou.
Naši anjelici vzlietli a začali strážiť našu lásku, radosť a šťastie. Bol som neuveriteľne šťastný, že Ťa vidím a môžem byť s Tebou. Od tejto chvíle začal vznikať nový príbeh pod hviezdami. A nielen pod hviezdami, ale aj na oblohe, kde vznikla nová hviezda našej Lásky. Hviezda, ktorá nám začala svietiť na spoločnú cestu, ktorou sme kráčali. Láska ktorá nám chýbala v srdiečku pomalí rástla a vytláčala smútok ktorého tam bolo veľa.
Po tomto stretnutí prišlo ďalšie stretnutie, ktoré bolo oveľa krajšie ako prvé. Láska pomaličky rástla a smútok sa naďalej vytrácal z našich sŕdc, až do chvíle, kedy sa úplne vytratil. To bola ta najkrajšia chvíľa môjho života.
Táto chvíľa prišla na treťom stretnutí, ktoré bolo to naj. aké som kedy zažil. Vo chvíli keď si ma pobozkala sa naše srdiečka spojili v jedno a smútku zakývali nech ide niekam inam. Inam, pretože tu už miesta nemá. Je tu miesto len pre LÁSKU, ktorá bude rásť a rastie. Bol to najkrajší moment v mojom srdiečku a moja radosť sa nedá ani vyjadriť, ako aj šťastie. Vo chvíli, keď som zacítil Tvoje pery som sa vznášal v oblakoch a ďakoval že Ťa mám že si a si moja LÁSKA.

Nájdenie lásky: je to najkrajšie v našom živote čo môžeme nájsť. Či už je láska v partnerstve, kamarátstve, záľubách, muzike a hlavne ľuďoch a ľuďom ktorý sa od ostatných odlišujú. Títo ľudia spolu s deťmi nám vedia dokázať a preukázať lásku najviac a najkrajšie ako sa dá len kopa ľudí to nevidí a nevedia si to vážiť. Od nich by sme sa mali učiť čo je láska ako v ňu veriť a hlavne ako ju rozdávať iným.

Miláčik: aj keď sme si to už povedali ale aj tak Ti to tu píšem lebo je to pravda: ĎAKUJEM Ti za to, že si a robíš môj život krajším a neuveriteľne nádherným. Až teraz pri Tebe som zistil čo je to Láska s veľkým L a ako môže byť nádherná.
Ďakujem Ti za každé ráno, obed, večer, hodinu, minútu, sekundu, za každú chvíľu strávenú s Tebou. Som šťastný, keď Ťa môžem držať za ruku a cítiť pri sebe.
Málokedy si uvedomíme, aké je krásne držať svoju lásku za ruku. Väčšinou je to v ťažkých chvíľach , alebo keď ju stratíme.
Ja som veľmi rád že taký smutný pocit, alebo podobný som pri Tebe nemusel zažiť. Dúfam, že ani tak skoro nebudem cítiť. No i napriek tomu si vážim chvíľu, keď Ťa môžem držať za ruku a byť s Tebou. Si anjelik ktorého som vždy hľadal. Anjelika, ktorý bude taký milý, zlatý. Ktorý mi bude stále dokazovať ako má ma rád. Bude brať to aký som, hlavne rozumieť môjmu humoru.
Keď si mi darovala anjelika bolo mi do plaču, pretože to pre mňa veľa znamená. Stále si to hovoríme a dúfam, že to nebude znieť ako nejaká fráza, ale:,, Láska som neuveriteľne šťastný, že Ťa mám a nedá sa to ani opísať ako veľmi!“ Chcel by som byť s tebou stále a vykričať do sveta ako som s tebou šťastný Miláčik...


ĽÚBIM ŤA...
Dátum vloženia 16. 1. 2007 19:01
Básnička je vložená v kategórii Vyznania
Počet zobrazení básne 2389
Nahlásiť príspevok ako nevhodný obsah

Odoberať RSS kanál tohto autora RSS kanal

linky Uložit a zdieľať

Ulož si alebo zdieľaj tento príspevok v tvojej obľúbenej sociálnej sieti

Komentáre k básničke
Neboli pridané, žiadne komenátre